IKEA-turer

Bestbuss har siden starten kj&oslashrt turer til IKEA på Slependen i Oslo. Vi har et n&aeligrt samarbeid med IKEA, som gj&oslashr at du garantert vil oppleve at du f&aringr mye for pengene.

Dagen startet fra Falken på Harebakken kl. 0800. Dersom du &oslashnsker å bli plukket opp på veien lar det seg ordne i de fleste tilfeller. På turene har vi alltid med bussvert/ vertinne, som underveis serverer frokost samt nytraktet kaffe og te.

På vei til IKEA trekker vi gavekort á 200, kroner som kan benyttes i varehuset.

Alle v&aringre reisende f&aringr også en gratis valgfri middag på IKEA. Her kan du velge mellom klassiske IKEAkj&oslashttboller, kylling, fisk, biff, eller andre retter som IKEA serverer. Visste du at IKEA på Slependen har Norges st&oslashrste restaurant?

Etter cirka seks timer med handel og mat setter vi kursen hjemover. Da serveres det ferske bakervarer, samt kaffe og te. Vi har også med oss store og gode tepper til utl&aringn for de som vil&ampnbspta en hvil på vei hjem.

Ved &oslashnske viser vi film, og ved stopp på Lasses ved Brevik kan du bli den heldige vinner av gavekort på to menyer til bruk på stedet.

Vi er hjemme i Arendal igjen cirka 2030. Alt dette f&aringr du for bare 390, kroner.

Dersom v&aringre fastsatte datoer for IKEAtur ikke passer for deg så ta gjerne kontakt. Om flere g&aringr sammen kj&oslashrer vi gjerne en ekstra tur for deg og dine (minimum 20 personer).

 

Dato for&nbsph&oslashstens IKEA turer:

Torsdag 16. september og  torsdag 30. september

Torsdag 14. oktober og torsdag 28. oktober

Torsdag 11. november og torsdag 25. november

Ring Magnus på mobil 474 18 118 for informasjon og p&aringmelding.

Kontakt oss

Bestbuss DA Tybakken 36
4818 FÆRVIK

post@bestbuss.no

Magnus Trommestad
Mobil: 474 18 118
magnus@bestbuss.no

 

Torbjørn Trommestad
Mobil: 474 18 119
torbjorn@bestbuss.no