Nyheter

Vi tilbyr noe helt spesielt

 

Mange forbinder Sørlandet kun med sommer og sol. Tenk så mye de g&aringr glipp av. Det er jo høsten, vinteren og v&aringren som er magisk. Tenk å ha perler som Mærdø, Havsøya, Ærøya, Gjessøya helt for seg selv.

 

Du må ha opplevd det for å skjønne det. F&oslashrst når man har vært på oppdagelsesferd i fjæra, mens iskrystallene knitrer under føttene, har man fått med seg det virkelige Sørlandet. Man kan leve lenge på lunch i det fri, sol fra blå himmel, og en hel øy bare for deg og dine.

 

Enten dere vil oppleve Museet på Mærdø, ta med forretningsforbindelsene på grilltur i lunchen, eller bare snuse inn vinterluft kan Bestbuss hjelpe med nettopp det.

 

Ved hjelp av en hurtiggående skjærgårdsjeep kommer du raskt og trygt frem til ønsket sted, og kombinasjonen av busstur og skjærgårdstur har aldri vært lettere å arrangere.

 

Vi kjører bussen vår til ønsket brygge, og frakter dere deretter raskt og trygt til ønsket øy. Vi kan ta med mat, eller fyre opp grillen og servere dere sjømat i mange varianter. Nytraktet kaffe en kald vinterdag med m&aringkeskrik – høres det fristende ut?

 

Dersom du ønsker turer sightseeing for større grupper rundt Hisøy eller andre steder er vi behjelpelige med å arrangere dette.

Kontakt oss

Bestbuss DA Tybakken 36
4818 FÆRVIK

post@bestbuss.no

Magnus Trommestad
Mobil: 474 18 118
magnus@bestbuss.no

 

Torbjørn Trommestad
Mobil: 474 18 119
torbjorn@bestbuss.no