Om bussen

Mercedes Benz Tourismo SHD

 

Da vi i februar 2005 reiste til Mercedes sitt hovedkontor i Tyskland for å kjøpe en turbuss var det med komfort og sikkerhet for øyet. Ettersom Magnus allerede hadde kjørt turbuss i over åtte år visste han hva han ville ha, og valget falt derfor på en buss som kan tilby ekstra god benplass for våre reisende. Dette tillater at hvert enkelt sete kan justeres ekstra langt bakover. Kombinert med fothvilere gjør det at komforten er utover det vanlige.

 

Det kan også nevnes at det er ekstra god lagringsplass under bussen. Vi valgte en høyere modell enn standard turbusser, nettopp for å kunne ha ekstra plass til bagasje når vi kjører mange passasjerer. Dette gjør at bussen er høyere enn andre busser, noe som igjen gir passasjerene bedre oversikt.


Bussen har toalett om bord. To monitorer gjør at alle ser godt ved visning av film. Integrert kaffetrakter og pølsekoker gjør at vi i tillegg til god kaffe også kan by på noe varmt å bite i når det er ønskelig. Integrert kjøleskap gjør at drikken vi tilbyr alltid er kald.

 

 

 

Kontakt oss

Bestbuss DA Tybakken 36
4818 FÆRVIK

post@bestbuss.no

Magnus Trommestad
Mobil: 474 18 118
magnus@bestbuss.no

 

Torbjørn Trommestad
Mobil: 474 18 119
torbjorn@bestbuss.no